tisdag 8 juni 2010

Som alltid har jag mina tankar om att "detta ska bli en bråkfri dag" med Pärlan.
Och idag tom påminde jag henne om detta. Men hon har väl ärvt det kassa minnet från mig.Jag gjorde allt i regelboken, vi var och handlade, gjorde asäckliga Kärleksmums, plockade Syrén och tog in i nästan alla rum. "Vad vackra de är, mamma" Då kändes allt så där mysigt äckligt Svensson perfekt. Nästan så man får lite rysningar över ryggraden....

Men ack vad skenet bedrar när man börjar ställa lite krav! MATEN! Denna återkommande fight vid denna jäkla mat!! Hon äter som en mus, men jag gav mig inte! Det var tårar och svett och kanske en aningens blod som sipprade ut ur mina skavsårs förstörda öron! Men jag vann!! haha!

En nöjd mamma gick och läste godnatt saga, något som aldrig sker innanför våra väggar är att vi somnar osams!
Så nu sitter jag här i en något för liten Pyamas, med mitt nyinköpa thé och läser Mia Skäringers nya bok "Dyngkåt och hur helig som helst". Hon är ett geni!Glam: Vi hann städa idag!!

Damm: De hårda och torra Kärleksmumsen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Är det lite treårstrots tror du :) Tycker mig känna igen symtomen! Tycker du är hur duktig som helst, hittar på MASSA grejer med pärlan och verkligen är en sån toppenmamma!Vilken tur hon haft A :)! Hoppas allt är bra med er annars! Vore mysigt att ses snart!
Kramar Kimmie